23.3 C
Athens

Τα «συνεταιράκια» τελειώνουν τον Μπαταγιάννη από την προεδρία της Super League

Mπροστά στο κοινό τους συμφέρον και θέλοντας να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό προχωρούν σε άδειασμα του προέδρου που τόλμησε να στηρίξει ως δικηγόρος τη νομιμότητα

Η απόφαση του Ολυμπιακού να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να τηρηθεί η νομιμότητα απέναντι στην απόφαση που πήρε η Super League για μετακύλιση της αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οδηγεί τα συνεταιράκια σε πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου του Συνεταιρισμού Βαγγέλη Μπαταγιάννη!

Όλοι οι νομικοί της Super League ζήτησαν να τηρηθεί ο ΚΑΠ, δηλαδή η 15η αγωνιστική να μπει εμβόλιμα και το πρωτάθλημα να επαναρχίσει με την 16η αγωνιστική όπως προέβλεπε το πρόγραμμα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ επιδιώκοντας να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, προέκριναν τη λύση που υπερβαίνει τους κανονισμούς, με μόνο στόχο να γίνει βουνό το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων του Πειραιά που συν τοις άλλοις έχουν κι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Πώς θα βάλλουν περαιτέρω εναντίον του Ολυμπιακού; Τελειώνοντας τον πρόεδρο της Super League που είναι και αντιπρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ. Τόσο η νομική υπηρεσία του συνεταιρισμού, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης επίσης νομικός, ήταν ξεκάθαροι ότι θα πρέπει να μπει εμβόλιμα η 15η αγωνιστική. Υπέρ του ΚΑΠ τάχθηκε όπως ήταν λογικό και ο επίσης δικηγόρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Η παρέα ωστόσο έβαλε στο στόχαστρο μόνο τον τελευταίο…

Στο επόμενο Δ.Σ. του συνεταιρισμού θα τεθεί θέμα προεδρίας, είτε με το να ζητηθεί η παραίτησή Μπαταγιάννη είτε με την μορφή πρότασης μομφής. Από τις μεγάλες ΠΑΕ, απέναντι στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που έτσι κι αλλιώς ήταν απέναντί του στις εκλογές της Λίγκας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πλέον και ο ΠΑΟΚ, που όλοι γνωρίζουν πως στήριξε την υποψηφιότητά του, ανεξάρτητα αν είχε ψηφίσει «παρών» επειδή η εκλογή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού ήταν βέβαιη μια και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

Την γραμμή των δύο δικέφαλων θ’ ακολουθήσει και η πλειοψηφία των μικρομεσαίων ΠΑΕ για ευνόητους λόγους. Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης ενόχλησε ακόμη γιατί… τόλμησε να κάνει κριτική στους διαιτητές για την απόφασή τους να κάνουν αποχή. Αφού τόλμησε να μιλήσει η λύση είναι η καρατόμηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Φίμωτρο ή τέλος δηλαδή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς