19.8 C
Athens

Aπίστευτο σκηνικό: Τηλεθεάτρια κέρδισε αυτοκίνητο και άρχισε να βρίζει γιατί δεν το ήθελε! (video)

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την κλήρωση και η τυχερή του είπε να την ξανακάνει για να κερδίσει άλλος

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η κλήρωση για το αυτοκίνητο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα».

Ο παρουσιαστής έκανε την κλήρωση που μάλιστα ήταν και η παρθενική του στην εκπομπή και μίλησε στην τυχερή όλο χαρά για το νέο που είχε να της ανακοινώσει, αλλά αντί για χαρά άκουσε.. διαόλους!

«Αι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρω κανα κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε!».

Προς στιγμήν ο παρουσιαστής που δεν μπορούσε και να… καραφλιάσει, αφού ήδη δεν έχει μαλλιά, είπε πως ίσως κάνει κάτι για να κερδίσει η τηλεθεάτρια ένα κινητό, αλλά εκείνη του είπε: «Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», ενώ ο Νίκος Μουτσινάς και ο καλεσμένος Γιώργος Χρυσοστόμου είχαν μείνει άφωνοι, μην μπορώντας να πιστέψουν τι γίνεται.

Σκέφτηκε μάλιστα να κάνει νέα κλήρωση, τού είπαν ωστόσο ότι δεν μπορεί να επαναλάβει την κλήρωση, οπότε έκλεισε την εκπομπή λέγοντας στην παίκτρια: «Δεν κάνω κλήρωση, Χριστίνα πάρτο… φάτο!».

Δείτε το τρελό σκηνικό:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς