23.3 C
Athens

«Γίνεται παιχνίδι» με Μάντσον

Ο Σπανός θέλει ένα εκ. ευρώ για να δώσει τον Βραζιλιάνο χαφ

Ο Νασιμέντο Μάντσον βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος αρκετών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ φέρεται να ερίζουν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου και να έχουν κάνει ήδη διερευνητικές επαφές.

Ο Ατρόμητος, που έχει «δεμένο» τον Μάντσον με συμβόλαιο μέχρι το 2020, παρακολουθεί τις κινήσεις των ενδιαφερόμενων ομάδων κι έχει ξεκαθαρίζει ότι «Ο Μάντσον πωλείται αρκεί ο υποψήφιος αγοραστής να κάνει σοβαρή πρόταση». Τι θεωρεί η ομάδα του Περιστερίου σοβαρή πρόταση; Σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Οι agent που είχε βάλει η ΑΕΚ για να προσεγγίσουν τον Ατρόμητο απογοητεύτηκαν όταν άκουσαν το νούμερο, γιατί είχαν την ελπίδα ότι με 600 χιλιάδες ευρώ θα μπορούσαν να κλείσουν τη δουλειά.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο επειδή οι δύο ΠΑΕ έχουν εξαιρετικές σχέσεις πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι στο Περιστέρι θα δουν με άλλο μάτι την πρόταση του ΠΑΟΚ αν κι όταν αυτή κατατεθεί. Πάντως ο Γιώργος Σπανός πολύ θα ήθελε να του γίνει πρόταση για τον Μάντσον από ομάδα του εξωτερικού αφού θα μπορεί να πάρει ευκολότερα τα χρήματα που ζητάει. Γι αυτό έχει κάνει ήδη μια έρευνα αγοράς, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς