18.2 C
Athens

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Απόλλων φέρνει τον Ιντρίσα Σιλά

Έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο επιθετικός της ΚΠΡ Ιντρίσα Σιλά και να υπογράψει στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής. Ο επιθετικός Ιντρίσα Σιλά που ανήκει στην ΚΠΡ πρόκειται να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ο 28χρονος επιθετικός από τη Γουινέα με θητεία σε Άντερλεχτ, Ζούλντε Βάρεγκεμ και Λε Μαν προτάθηκε πριν από λίγες μέρες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και η μεταγραφή του θα προχωρήσει αφού ο Μπάμπης Τεννές άναψε το πράσινο φως. Αν ο Σιλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού τότε θα υπογράψει στον Απόλλωνα αφού στις συζητήσεις που έχουν γίνει για το οικονομικό υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Ο Σιλά στην ΚΠΡ σε 64 συμμετοχές σκόραρε 17 φορές κι έχει μία ασίστ. Στην προηγούμενη ομάδα του την Άντερλεχτ σε 43 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ και είχε 2 ασίστ, ενώ στη Ζούλντε Βάρεγκεμ σε 63 συμμετοχές πέτυχε 18 γκολ και είχε 3 ασίστ. Φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα αφού έχει 3 συμμετοχές κι έχει αγωνιστεί 96 λεπτά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς