14.9 C
Athens

«Ο Σολδάνο πωλήθηκε 1.300.000 δολάρια για το 60%» (pic)

Την δική της εκδοχή για την πώληση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό έκανε γνωστή η Ουνιόν Σάντα Φε

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στις τάξεις των οπαδών της για την πώληση του Φράνκο Σολδάνο, η Ουνιόν Σάντα Φε προχώρησε σε ανακοίνωση αναφέροντας τα οικονομικά δεδομένα της μετακίνησης του 24χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ομάδα της Αργεντινής, “η πώληση του Σολδάνο στον Ολυμπιακό έγινε με το συνολικό ποσό 1,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (σ.σ. 1.150.000 ευρώ) για το 60% των δικαιωμάτων του, με τον σύλλογο να διατηρεί 15% για μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή”.

Οι Πειραιώτες από την πλευράς τους -όπως συνηθίζουν σε όλες τις μεταγραφές- δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες της οικονομικής συμφωνίας με την Ουνιόν. Οι αριθμοί πάντως των δύο πλευρών συμφωνούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έδωσε 750.000 ευρώ στην ομάδα της Σάντα Φε και προβλέπονται άλλες 400.000 ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, που ανεβάζουν το συνολικό αντίτιμο στα 1.150.000 ευρώ.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι, αν οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν το 60% ή το 85%, αγοράζοντας και το 25% που είχε στην κατοχή του ο Σολδάνο. Πληροφορίες αναφέρουν πως συμβαίνει το δεύτερο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς