17.9 C
Athens

Έρευνα στο σπίτι του Μανιαδάκη

Οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του κ. Μανιαδάκη αναζητώντας στοιχεία που να σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση δωροδοκίες της Novartis

Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη πραγματοποιούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες μετά την ποινική του δίωξη για παθητική δωροδοκία και την ανάκληση της απόφασης για υπαγωγή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα.

Ειδικότερα, οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του κ. Μανιαδάκη αναζητώντας στοιχεία που να σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση δωροδοκίες της Novartis.

Έρευνα εκτελέστηκε, επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σπίτι, όπου είχε δηλώσει ότι φιλοξενείται, ενώ ο δικηγόρος του ενημερώθηκε πως σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε πως είχε ενημερώσει προ πολλού τις εισαγγελικές Αρχές ότι σχεδιάζει την μετεγκατάστασή του στην Ισπανία για επαγγελματικούς λόγους και ότι έχει ήδη στείλει την οικοσκευή, προκειμένου να προετοιμάσει την κατοικία του ιδίου και της οικογένειάς του στην αλλοδαπή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς