26 C
Athens

Ο Φράνκο είναι ήδη στον αέρα για τον Θρύλο!

Το 24ωρο ταξίδι του Φράνκο Σολδάνο από την Αργεντινή στην Ελλάδα ξεκίνησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Αθήνα γύρω στις 12:00

Υποδέχτηκε το 2019 με τους δικούς του ανθρώπους στην πόλη Σάντα Φε, ετοίμασε τις βαλίτσες του και λίγες ώρες μετά -ανήμερα Πρωτοχρονιάς- ξεκίνησε για το μακρύ ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα. Ο Φράνκο Σολδάνο αναμένεται στην Αθήνα γύρω στις 12:00, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να τεθεί άμεσα στη διάθεσή του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, το δρομολόγιο του 24χρονου σέντερ φορ και των εκπροσώπων του είναι το εξής: Σάντα Φε-Ροσάριο-Μπουένος Αϊρες-Ρώμη-Αθήνα. Συνολικά, ένα 24ωρο ταξίδι, με τον ποδοσφαιριστή να ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Σολδάνο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενδεχομένως εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από την Ουνιόν Σάντα Φε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους για συμβόλαιο 4,5 χρόνων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς