21.8 C
Athens

Δύο trailer για το ΜasterChef 3, το ένα ξεκαρδιστικό (video)

Έρχεται η νέα σεζόν του μαγειρικού ριάλιτι και οι υπεύθυνοι μας σέρβιραν δύο απολαυστικά… ορεκτικά!

Η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 3 έχει ήδη αρχίσει και το ριάλιτι μαγειρικής που καθήλωσε με τον ανταγωνισμό αλλά και τις ίντριγκες το ελληνικό κοινό επιστρέφει με τον τρίτο του κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο MasterChef!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το… τιμ των κριτών θα είναι το ίδιο. Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν «αμείλικτοι» απέναντι στους παίκτες-υποψήφιους σεφ, αλλά λίγο πριν το κάνουν αυτό, γύρισαν τα trailer της εκπομπής τους, μας σέρβιραν σα να λέμε κάποια… ορεκτικά.

Τα trailer είναι επί της ουσίας ένα που χωρίζεται σε 2 μέρη με το πρώτο να είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό.

Στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές ετοιμάζονται να γνωρίσουν τους διαγωνιζόμενους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αν και πιο νέο στο ριάλιτι να «κλέβει» την παράσταση και τους Πάνο και Σωτήρη να ενοχλούνται μεν, αλλά να… μένουν στο ύψος τους.

Στο δεύτερο μέρος οι τρεις κριτές μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων MasterChef.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς