21.8 C
Athens

Χαραλαμπόπουλος: «Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω» (vid)

Ξεκάθαρος ο παίκτης του Λαυρίου για τον τραυματισμό του και το μέλλον του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στη κάμερα της ΕΡΤ για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, για την επιλογή του Λαυρίου και για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό διότι θέλω να μπω και να δείξω πράγματα. Θέλω να βοηθήσω. Η ομάδα με έχει στηρίξει πολύ, ειδικά τώρα με τον τραυματισμό μου που όλοι οι άνθρωποι με βοηθάνε» προσθέτοντας για την επιστροφή ότι «Θα έχουμε πιο πολλές αλλαγές, πιο πολλές λύσεις που αυτό είναι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα που έχει γίνει πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

Για το Λαύριο: «Ήξερα ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πάρα πολύ καλοί. Ήξερα ότι θα βρω χρόνο στην ομάδα. Επίσης το Λαύριο έχει δείξει ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και εγώ ήθελα να βρω τον χρόνο μου και τα πατήματά μου. Ο κόουτς Σερέλης με βοήθησε πολύ σε αυτό. Άλλωστε όταν έμεινα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό δεν είχα κάποια άλλη πρόταση».  

Για τον τραυματισμό του: «Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ ξέρω τι τραυματισμό έχω. Έχω ταλαιπωρηθεί από πέρυσι με αυτόν τον τραυματισμό, αλλά στα αρχικά στάδια. Δεν το πρόσεξα. Λάθος δικό μου. Και τώρα βρίσκομαι εδώ. Κάθομαι, έχω υπομονή και ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Περιμένω να μου φύγει τελείως ο πόνος και να μπω να βοηθήσω την ομάδα. Πόνος στον αστράγαλο, στους συνδέσμους, ενώ έχω ταλαιπωρηθεί και από διαστρέμματα. Έπρεπε να ακούσω το σώμα μου λίγο παραπάνω».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό του: «Δεν με βαραίνει ιδιαίτερα. Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω. Σίγουρα υπήρχαν και κάποιες δηλώσεις στο παρελθόν που είχαν κάνει όλον αυτόν τον ντόρο και με έχουν βάλει στο προσκήνιο. Όμως κοιτάω συγκεντρωμένα τη δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς