27.4 C
Athens

Φλερτάρει με Γκαμπιαντίνι η Μίλαν

Μετά το «ναυάγιο» με Μουριέλ η Μίλαν στρέφεται στον Μανόλο Γκαμπιαντίνι

Μετά την… χυλόπιτα από τον Μουριέλ η Μίλαν στρέφεται σε άλλους μεταγραφικούς στόχους για να καλύψει το επιθετικό κενό. Μπορεί οι «ροσονέρι» να διαθέτουν στη γραμμή κρούσης παίκτες της αξίας του Ιγκουαΐν, του Καστιγέχο και του Κουτρόνε, όμως η συνεισφορά τους είναι δυσανάλογη με την αξία τους. Ο Ιγκουαΐν έχει «ματώσει» 6 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ο Κουτρόνε 3 φορές και ο Καστιγέχο 2.

Σε μια ομάδα, όπως η Μίλαν οι απαιτήσεις είναι μεγάλες αφού είναι καταδικασμένη κάθε χρόνο να χτυπάει όλους τους στόχους. Φέτος η σεζόν είναι μέχρι στιγμής τραγική. Αποκλεισμός από την Ευρώπη και νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στην προσπάθειά του να σώσει ότι σ΄ψζεται ο Γκατούζο έχει ζητήσει την προσθήκη επιθετικού. Ο Μουριέλ, που ήταν ο νούμερο ένα στόχος, προτίμησε τη Φιορεντίνα κι ο Γκατούζο τράβηξε από το συρτάρι του το όνομα του Γκαμπιαντίνι.

Οι παράγοντες της Μίλαν ετοιμάζουν να καταθέσουν πρόταση στη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο Ιταλός φορ κοστολογείται στα 15 εκ. ευρ, αλλά οι «Άγιοι» δεν θα πουν όχι σε πρόταση που θα φτάνει τα 12 εκ. ευρώ.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν στη λίστα τους και τους Πιάτσα, Λιάγιτς, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς