16.6 C
Athens

«Μπαμ» με Κουβάτσο ο Ερμής 

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Ερμή Κορυδαλλού. Απέκτησε τον ικανότατο επιθετικό Μπάμπη Κουβάτσο που διακρίνεται για την ευχέρεια του σκοράρισμα. Ο 30χρονος άσος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Αστυπάλαια και παλαιότερα στην ΑΕ Αίγινας ενώ έχει παίξει επίσης στην Προοδευτική και την Δόξα Πειραιά.

Από την διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Μέσα στο κλίμα των εορτών η Διοίκηση της ομάδας μας και ενδιάμεσα στην οργάνωση της ετήσια χοροεσπερίδας του συλλόγου που θα γίνει Σάββατο 05-01-2019 στην Κοκκινιώτισσα, δεν ξεχνά και κάνει ένα σημαντικό δώρο στο προπονητικό team, ενίσχυσε μεταγραφικά την ομάδα με τον αρχηγό και σημαία τα τελευταία χρόνια της Αστυπάλαιας, τον Κουβάτσο Χαράλαμπο.
Ο 30χρονος Μπάμπης, δεινός σκόρερ άλλωστε τα στατιστικά του αυτό λένε 2016-2017 36 Γκολ 1ος σκόρερ στην Β Κατηγορίας, 2017-2018 14 γκολ και εφέτος 9 Γκολ με σημαντικό αριθμό συμμετοχών, θα είναι μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τον προπονητή μας κ. Καλύκα.
Εμείς να του ευχηθούμε καλώς όρισες καλή χρονιά και να φορτώσει τα αντίπαλα δίκτυα με πολλά πολλά γκολ.
Καλώς Όρισες Μπάμπη»

*Το Δ.Σ. του Ερμή Ο.Φ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Αστυπάλαιας Νικήτα Νικολάκη για την συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς