23.9 C
Athens

Mποντιμπιλντεράς τύλιξε το πέος του σε… πλάστη κουζίνας για να ολοκληρώσει το τατουάζ του! (video)

O 61χρονος αψήφησε τους πόνους καθώς ήθελε να καλύψει σε όλο του το σώμα τις ρυτίδες γήρατος!

Ένας 61χρονος μπολντιμπιλντεράς από το Μάντσεστερ, ο Ρέι Χάουτον, κάλυψε όλο του το σώμα με τατουάζ γιατί εκτός από την τρέλα που έχει με τη γυμναστική και τα τατουάζ είχε έναν επιπλέον σοβαρό λόγο: Δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα του γήρατος.

Καθώς σε όλη του τη ζωή γυμνάζεται και διατηρεί ένα «καλοχτισμένο» σώμα, σκέφτηκε να το… τερματίσει με τα τατουάζ, ώστε να καλύψει τα σημάδια του χρόνου.

Θεώρησε δηλαδή ότι με τα τατουάζ σε κάθε εκατοστό του σώματός του δεν θα φαίνονται οι ρυτίδες.

Κάπως έτσι τα τατουάζ που «χτύπησε» έφτασαν και στα γεννητικά του όργανα. Ο τατουατζής τον προειδοποίησε ότι θα είναι επώδυνο να κάνει τατουάζ στο πέος του, αλλά εκείνος επέμενε, παρόλο που όπως παραδέχθηκε όταν έκανε τατουάζ στους όρχεις του ο πόνος ήταν αφόρητος και οι όρχεις του πρήστηκαν και έγιναν τετραπλάσιοι σε μέγεθος.

Υπήρχε, όμως, ένα ακόμα πρόβλημα. Η πρόσβαση του τατουατζή, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ήταν αρκετά δύσκολη σε αυτό το σημείο και έτσι ο Χάουτον τύλιξε το πέος του σε έναν… πλάστη κουζίνας, προκειμένου να τον διευκολύνει.

Τελικά δεν το μετάνιωσε παρά τους πόνους: «Εκείνη τη στιγμή ήταν κάπως περίεργο, όμως έπρεπε να γίνει. Τελικά το κόλπο λειτούργησε αρκετά καλά», εξήγησε μετά την ολοκλήρωση του τατουάζ.

Η μανία του 61χρονου, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Ισπανία με την 53χρονη μνηστή του, με τα τατουάζ ξεκίνησε όταν συνειδητοποίησε ότι αρχίσει να γερνάει. Για τον ίδιο, οι ρυτίδες και οι ζάρες του κορμιού του είναι κάτι αποκρουστικό που έπρεπε να καλυφθεί πάση θυσία: γι’ αυτό εξάλλου κατέφυγε και σε τόσο ακραία μέσα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς