22.3 C
Athens

Απόλλων: Έμεινε χωρίς επιθετικό

Η απουσία του Ελ Χέλβε με την εθνική ομάδα του Λίβανου έχει αφήσει χωρίς επιθετικό τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων καλείται να κάνει την υπέρβαση και να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ, όμως αυτή την περίοδο έχει μείνει χωρίς επιθετικό! Ο Μπάμπης Τεννές επιμένει και πιέζει τη διοίκηση να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση φορ αφού η απουσία του Ελ Χέλβε με την εθνική ομάδα του Λίβανου για το επόμενο διάστημα του «δένει τα χέρια». Ο Ελ Χέλβε θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο και κατά πάσα πιθανότητα και από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία!

Επίσης ο Γκαρός είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Όσον αφορά τον Ζοάο Πέδρο έχει πάρει άδεια προκειμένου να κάνει συζητήσεις με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για το μέλλον του αφού ο Απόλλων επιθυμεί τη διακοπή του δανεισμού του.

Η περίπτωση να αποκτήσει κάποιους δανεικούς παίκτες, κυρίως από την ΑΕΚ, εξετάζεται στον Απόλλωνα, όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Καταρχάς ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα δεν θέλει να παίρνει δανεικούς παίκτες, ενώ και σε κάποιες διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφέρεται (Αλμπάνης, Γιακουμάκης) δεν θέλουν να μετακομίσουν στη Ριζούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόλλων έχει κάνει πρόταση σε φορ που είναι σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά πρόσφατα είχε αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να προχωρήσει η μεταγραφή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς