20.6 C
Athens

«Οι επόπτες πέρυσι έκλεψαν τον τίτλο από τον Ραζβάν»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή στη Ρουμανία και ο πατέρας του Μιρτσέα σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πέρυσι οι επόπτες έκλεψαν το πρωτάθλημα από το γιο του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Ρουμανίας, με τον πατέρα του, Μιρσέα, να μιλάει γι’ αυτή τη διάκριση αλλά και για τα όσα συνέβησαν την περασμένη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θεωρεί πως ο γιος του πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο αλλά του τον έκλεψαν οι επόπτες με τις αποφάσεις που πήραν. Τέλος, ανέφερε ότι και φέτος ο Ραζβάν μπορεί να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω τι να πω. Έχει δουλέψει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αναβολές αγώνων σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι σπουδαία επιτυχία. Ο Ραζβάν παλεύει τώρα για τον δεύτερο τίτλο του στην Ελλάδα. Νομίζω πως τον κατέκτησε την περυσινή σεζόν αλλά του το έκλεψαν οι επιτροπές».

Ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον στόχο του ΠΑΟΚ: «Όλες οι ομάδες που δούλεψα έκαναν ένα βήμα μπροστά. Πήγα στην Ξάνθη και φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό. Κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα στο Κύπελλο, το οποίο μας πήραν. Σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ για το 2019, ουσιαστικά το κατακτήσαμε πέρυσι, αλλά μας το πήραν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς