17.2 C
Athens

Κλοπ: «Ο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον Φιρμίνο και παραλίγο να κλάψω»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο

Η Λίβερπουλ κέρδισε την Άρσεναλ με 5-1 για την 20η αγωνιστική της Premier League και πέρα από το θέαμα, μας έδειξε ότι είναι μια οικογένεια.

Συγκεκριμένα ο Λόβρεν κέρδισε ένα τραβηγμένο πέναλτι από τον Κολάσινατς και εκείνη την ώρα ο Σαλάχ που είναι ο βασικός εκτελεστής της ομάδας έκανε πίσω και έδωσε την εκτέλεση στον Φιρμίνο, προκειμένου να πετύχει χατ – τρικ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για τη συγκεκριμένη ενέργεια του Σαλάχ και ανέφερε πως ήταν έτοιμος να κλάψει, όταν είδε τους παίκτες του να έχουν αυτή την συμπεριφορά.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ο Σαλάχ άφησε το πέναλτι στον Φιρμίνο και παραλίγο να κλάψω. Ήταν σημαντικό για εκείνον, όλοι ξέρουμε πόσο θέλει να σκοράρει ο Μο σε τέτοιες περιπτώσεις. Να το αφήνεις, όμως, στον συμπαίκτη σου είναι», τόνισε αρχικά ο Κλοπ, και ο δημοσιογράφος έσπευσε να προσθέσει… «Χριστούγεννα». «Τα Χριστούγεννα τελείωσαν, αλλά προφανώς όχι για τα παιδιά και ήταν πολύ ωραίο».

Αποτέλεσμα εικόνας για Liverpool Arsenal 5-1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς