16.9 C
Athens

Στη Λάρισα ο υπερτυχερός του χριστουγεννιάτικου λαχείου που κερδίζει 2.000.000 ευρώ!

Το λαχείο πουλήθηκε από το πρακτορείο του Απόστολου Θεοδωρόπουλου επί της 31ης Αυγούστου, αλλά ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος

Ο τυχερός των φετινών Χριστουγέννων κατοικεί στη Λάρισα, ή τουλάχιστον αγόρασε εκεί το τυχερό δελτίο του Λαϊκού Λαχείου που θα του αποφέρει 2.000.000 ευρώ.

Το χρυσό δελτίο πουλήθηκε από το πρακτορείο του Απόστολου Θεοδωρόπουλου επί της 31ης Αυγούστου στη Λάρισα και τα ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα.

Η ταυτότητα του νικητή ή της νικήτριας παραμένει άγνωστη. Όπως λέει ο τυχερός πράκτορας, ακόμα δεν υπάρχει επικοινωνία με το νέο εκατομμυριούχο.

«Εμάς απλώς μας ειδοποίησαν ότι το τυχερό δελτίο πουλήθηκε από το πρακτορείο μας και περιμένουμε να δούμε ποιος έγινε εκατομμυριούχος, παραμονές του 2019», αναφέρει.

Ο χρυσός λαχνός είναι ο 62480 της 5ης σειράς και κάνει τον κάτοχό του να απαλλαγεί από το άγχος των οικονομικών προβλημάτων. Τα χρήματα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν ολόκληρη την οικογένεια και να αφήσουν πίσω τυχόν προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

Από στόμα σε στόμα το πρακτορείο του Απόστολου Θεοδωρόπουλου έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης. Όσοι τον επισκέπτονταν του έκαναν την ίδια ερώτηση. Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

Εκείνος απολαμβάνει τη δημοσιότητα. Στην είσοδο του πρακτορείου έγραψε: «Θρίαμβος, το τυχερό λαϊκό λαχείο των Χριστουγέννων πουλήθηκε από το σούπερ τυχερό πρακτορείο η Ρέντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς