18.6 C
Athens

Σπουδαία τιμή για τον Χατζισαφί

Με το χρυσό κλειδί της πόλης του Κασάν, τιμήθηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Εχσάν Χατζισαφί

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Εχσάν Χατζισαφί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με την φανέλα του Ιράν και την επιστροφή της αποστολής του Ιράν στην Τεχεράνη, ο μπακ του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Κασάν, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με τους συμπατριώτες του να του απομένουν το χρυσό κλειδί της πόλης.

O 28χρονος, Ιρανός άσος, με μία δημοσίευση του στα social media ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του.

Η ανάρτηση του παίκτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τις Αρχές του Κασάν, τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τους αθλητικούς παράγοντες της πόλης για την τιμή που μου έκαναν. Εκτιμώ πάρα πολύ την απόφασή τους και είμαι περήφανος που έλαβα το χρυσό κλειδί της πόλης από τον δήμαρχο του Κασάν. Ελπίζω στο μέλλον να προσφέρω ακόμα περισσότερες στιγμές περηφάνιας στους Ιρανούς, αλλά και στους κατοίκους του Κασάν»

H δημοσίευση του παίκτη:

به نام نامی حضرت دوست، که هرآنچه که داریم از آستان رحمت اوست» نميدونم چگونه از عنايت و ابراز محبت مسئولين كاشان،اعم از نماينده مردم كاشان در مجلس،شهردار محترم،مسئولين فرمانداري،مسئولين شوراي شهر كاشان و مسئولين تربيت بدني و به ويژه همشهريان عزيزم كه نهايت لطف و مهرباني رو به من داشتند و دارند ،سپاسگزاري كنم و قدردان حضور پرشور و اميد بخشتان هستم وخيلي خوشحال هستم و افتخار ميكنم كه به عنوان اولين نفر،نشان شهروندي(سيلك كاشان) رو از طرف شهردار محترم كاشان دريافت كردم. به اميد افتخارات بيشتر براي سرزمينم ايران و زادگاهم كاشان?????? يا حق

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ehsan Hajisafi (@ehsanhajsafi28) στις

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς