23.3 C
Athens

«Ιατρικά και υπογραφές τις επόμενες ώρες ο Σολδάνο»

Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως Ολυμπιακός και Ουνιόν ήρθαν σε συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφή του συμβολαίου του

Τελειωμένη μοιάζει η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουνιόν για τον Φράνκο Σολδάνο! Όπως αποκαλύπτει ο Αργεντινός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Ουνιόν, Χόρχε Μπαταγλιότι σε άρθρο του στην «El Mordaza», η Σάντα Φε συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και ο παίκτης τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, αναφέρει πως η συνάντηση της Πέμπτης ανάμεσα στους δύο συλλόγους απέβη… άκαρπη λόγω οικονομικών διαφορών, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπήρξε η συμφωνία με τους ερυθρόλευκους, καθώς το χάσμα των δύο πλευρών γεφυρώθηκε.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό, αυτό θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 400.000 ευρώ, ενώ η Ουνιόν θα εισπράξει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15%.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς