21.5 C
Athens

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Mεταξύ των νεκρών η 13χρονη που «άρπαξαν» οι Ρομά – Συνελήφθη ο πατέρας της

Δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας τα θύματα του τροχαίου • Σοβαρά τραυματισμένοι ένας άνδρας και μια γυναίκα, όλοι επιβαίνοντες στο ίδιο αυτοκίνητο

Ολοένα και πιο συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το πολύνεκρο τροχαίο που συνέβη χθες αργά το απόγευμα στην Κυπαρισσία μετά από καταδίωξη ενός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν Ρομά μαζί με ένα 13χρονο κορίτσι που είχαν «αρπάξει» από την οικογένειά της.

Κατά την καταδίωξη του αυτοκινήτου τους από τον πατέρα της ανήλικης το όχημα αρχικά συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αυτοκίνητο του πατέρα και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με τζιπ που οδηγούσε ένας 26χρονος. Ο οδηγός του τζιπ τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε καν νοσηλεία, όμως από τους πέντε επιβαίνοντες στο άλλο όχημα σκοτώθηκαν οι τρεις και τραυματίστηκαν άλλοι δύο.

Πιο συγκεκριμένα νεκροί είναι δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και μια 13χρονη, που φέρεται να είναι η τσιγγανοπούλα που άρπαξαν οι Ρομά, καθώς και ένας 23χρονος. Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας μία 18χρονη και ένας 35χρονος, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος φέρει βαρύτατες εγκεφαλικές κακώσεις και η ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες κρέμεται από μία κλωστή.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία για να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος συνέλαβε τον 37χρονο πατέρα της ανήλικης, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από το τροχαίο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς