16.4 C
Athens

Ο Πρίγιοβιτς θα ζητήσει ηγεμονικό συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος επιθετικός θεωρεί ότι είναι αδικημένος αφού Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ παίρνουν περισσότερα χρήματα από αυτόν

Μπορεί τα σενάρια για προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να δίνουν και να παίρνουν, όμως ο Σέρβος επιθετικός δεν το… κουνάει από την Τούμπα!

Ο Πρίγιοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μετοχές του έχουν κάνει limit up από το ξεκίνημα της σεζόν και θα ανέβουν ακόμα περισσότερο αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα και καταφέρει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Πιστεύει ότι έτσι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και δεν θα αναγκαστεί να πάει στην Αφρική ή την Κίνα.

Επίσης ο Πρίγιοβιτς, αν δεν καταφέρει να πάρει μεταγραφή, θα ζητήσει νέο συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ με αυξημένες αποδοχές, παρότι πρόσφατα υπέγραψε ανανέωση.

Ο λόγος είναι ότι θεωρεί τον εαυτό του «ριγμένο» οικονομικά αφού δύο συμπαίκτες του ο Μαουρίτσιο και ο Βέρνμπλουμ αμείβονται καλύτερα από αυτόν. Ο Σέρβος θα απαιτήσει οι αποδοχές του να ξεπεράσουν αυτές των δύο συμπαικτών του, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να του δώσει πάνω από 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του παρακολουθούν το θέμα, αλλά προς το παρόν δεν κάνουν καμιά ενέργεια που θα μπορούσε να διαταράξει το κλίμα στην ομάδα. Θα περιμένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν και μετά θα πράξουν ανάλογα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς