20.6 C
Athens

Πιτ μπουλ δάγκωσε κοριτσάκι στο πρόσωπο την ώρα που έλεγε τα κάλαντα (video)

Η μικρή θα μείνει δέκα μέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» • Εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου για να αποφύγει το αυτόφωρο

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένα κοριτσάκι μόλις 3,5 ετών που βρέθηκε σε ένα καφενείο μαζί με τον μπαμπά του και τα δύο αδέρφια του στο Ίλιον για να πει τα κάλαντα και δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ!

Το άτυχο παιδί μαζί με τα δυο του αδέρφια μπήκαν στο καφενείο για να πουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ μέσα στο χώρο βρισκόταν ένα πιτ μπουλ με τον ιδιοκτήτη του. Παρόλο που ο ιδιοκτήτης διαβεβαίωσε ότι το σκυλί του δεν ήταν επιθετικό και μάλιστα το κρατούσε με λουρί, ξέφυγε από τα χέρια του εντελώς ξαφνικά και καθώς δεν φορούσε φίμωτρο όρμησε στο κοριτσάκι δαγκώνοντάς το στο πρόσωπο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ φέρει ράμματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του από το κρόταφο μέχρι το σαγόνι!

Η μικρή έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα ημέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Όπως είπε ο πατέρας της, το περιστατικό δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα και στα άλλα δυο παιδιά του, καθώς ήταν παρόντα όταν έγινε το συμβάν.

Οσο για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, εξαφανίστηκε, προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο. Δεν θα αποφύγει, ωστόσο, το δικαστήριο, καθώς έχει ήδη σχηματιστεί εναντίον του δικογραφία με τον δικηγόρο της οικογένειας του μικρού κοριτσιού, να αναφέρει πως η οικογένεια απαιτεί τουλάχιστον την ανάληψη των εξόδων που απαιτούνται για τη θεραπεία και αποκατάσταση της μικρής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς