21.6 C
Athens

Σε ποια παίκτρια του GNTM τάζει ο Acun τον… ουρανό με τ’ άστρα για να πάει στο Survivor (video)

Άκρως δελεαστική η πρόταση του Τούρκου παραγωγού στο μοντέλο που ξεχώρισε στο ριάλιτι ομορφιάς

Η επιτυχία του Survivor 3 είναι για τον Acun Ilicali ένα προσωπικό στοίχημα. Τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 2 ήταν μεν ικανοποιητικά αλλά όχι όσο θα ήθελε ο Τούρκος παραγωγός που για το τρίτο στη σειρά ριάλιτι επιβίωσης «σκαρφίστηκε» την κόντρα Ελλήνων και Τούρκων, προκειμένου να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον.

Μόνο που αυτή η κόντρα θα έχει ενδιαφέρον μόνο ως προς τα αγωνίσματα. Το… μισό Survivor ήταν οι ίντριγκες μεταξύ των δύο ομάδων, διάσημων και μαχητών. Δεδομένου ότι τώρα δεν θα υπάρχουν δύο ελληνικές ομάδες και οι Τούρκοι θα μένουν χωριστά από τους Ελληνες, ο Τούρκος παραγωγός εκτός από άτομα με αθλητικά προσόντα για τα αγωνίσματα, θέλει και άτομα που μπορούν να δημιουργήσουν ίντριγκα.

Για το λόγο αυτό θέλει στο ριάλιτι μια παίκτρια από ένα άλλο ριάλιτι, το Greece’s Next Top Model που δεν ξεχώρισε για την ομορφιά της, αλλά για τις φαρμακερές ατάκες της και την ικανότητα να τους κάνει όλους άνω κάτω.

Αυτή η παίκτρια δεν είναι άλλη από τη Μέγκι Ντρίο, που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», δέχθηκε πρόταση από την Acun Medya για να συμμετάσχει στο Survivor 3.

Μάλιστα, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να της προσφέρει χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι».

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ είδε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες να χτυπάει και μόλις το σήκωσε άκουσε: “Θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Το θέμα όμως είναι, όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, ότι η Μέγκι το… σκέφτεται, παρόλο που κάποιος άλλος στη θέση της θα πήγαινε… πετώντας. Κι αυτό γιατί ένα ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό της. Δεν την ενδιαφέρει να πάει σε ένα ριάλιτι όπου θα ταλαιπωρείται και θα πεινάει.

Εξάλλου, ήδη βλέπει την καριέρα της να χτίζεται και έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις από τη στιγμή που βγήκε από το GNTM και μάλιστα ανάμεσά τους και κάποιες ιδιαίτερα τολμηρές.

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε και με μεγάλη ευχαρίστηση μάλιστα, να μπει στο Survivor 3, θα ήταν το μεγάλο χρηματικό ποσό που της προσφέρουν να συνοδεύεται από μια πρόταση συνεργασίας σε κάποια εκπομπή του Τούρκου παραγωγού όταν θα βγει από το ριάλιτι.

Kάτι ανάλογο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλαδή που δέχθηκε να υποφέρει, να πεινάσει και να «τσαλακωθεί», αλλά μετά την περίμενε η παρουσίαση του My Style Rocks.

Βέβαια, η Μέγκι εμπειρία παρουσιάστριας δεν έχει, άρα δεν μπορεί να έχει και ανάλογες φιλοδοξίες. Ωστόσο, μια θέση πανελίστριας είναι βέβαιο ότι δεν θα τη χάλαγε (αν και θα χάλαγε πολλούς τηλεθεατές λόγω των κακών ελληνικών της)…

Δείτε όσα ειπώθηκαν για την πρόταση του Acun στο παρακάτω βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς