27.6 C
Athens

Η FIFA υποκλίθηκε στον ΠΑΟΚ

Η FIFA μίλησε με επαινετικά λόγια για τον ΠΑΟΚ με αφορμή τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στα τελευταία 19 ματς στη Super League

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια καταπληκτική χρονιά στη φετινή Super League, καθώς σε 14 αγώνες είναι αήττητος και έχει συγκεντρώσει 55 από τους 57 βαθμούς που θα μπορούσε, σε περίπτωση που έκανε το απόλυτο.

Μάλιστα με βάση αυτή την επίδοση, η FIFA υποκλίθηκε στο «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς θεωρεί ότι οι 55 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα τρομερό ρεκόρ.

Αναλυτικά το κείμενο της FIFA:

«Τους 55 από τους 57 βαθμούς που μπορούσε να πάρει κέρδισε ο ΠΑΟΚ, σε ένα απίστευτο ρεκόρ μετά την τρίτη διαδοχική ήττα του τον περασμένο Μάρτιο. Σε αυτήν την πορεία, ο ΠΑΟΚ έχει ως ξεχωριστούς πρωταγωνιστές τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Βραζιλιάνο Λέο Ζαμπά, τον διεθνή Έλληνα επιτελικό μέσο, Δημήτρη Πέλκα και τον Σέρβο διεθνή επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είναι 8 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και ελπίζει να αφήσει την Αθήνα χωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά το 1985».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς