21.5 C
Athens

Απόλλων: Το βάρος στην απόκτηση επιθετικού

Ο Μπάμπης Τεννές ζήτησε να έχει αποκτηθεί επιθετικός μέχρι το ματς με τη Λαμία

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που επέστρεψαν το απόγευμα στις προπονήσεις. Από αύριο το πρωί οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα υπάρχουν προπονήσεις. Ρεπό θα πάρουν μόνο την Πρωτοχρονιά.

Όσον αφορά τις μεταγραφές ο Μπάμπης Τεννές ζήτησε από τη διοίκηση να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσει επιθετικό το συντομότερο δυνατό. Ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θέλει φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα και να χρειατεί όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο προσαρμογής. Επειδή όμως είναι πολύ δύσκολο να βρει επιθετικό που να αγωνίζεται στη σούπερ λιγκ, είναι αναγκασμένος να ψάξει στο εξωτερικό.

Η περίπτωση να αποκτήσει δανεικό παίκτη από το Big 4 είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Γιακουμάκης δεν «ψήνεται» να μετακομίσει για έξι μήνες στον Απόλλωνα ενώ και για τον Μάνο δύσκολα θα συναινέσει ο Ολυμπιακός.

Οι άλλοι δύο παίκτες που έχει ζητήσει ο Τεννές είναι κεντρικός χαφ και αριστερός στόπερ, περιπτώσεις που θα δρομολογηθούν μετά την απόκτηση του επιθετικού.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς