22.8 C
Athens

«Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μπέριτς»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σλοβένικου Τύπου ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού της Σεντ Ετιέν Ρόμπερτς Μπέριτς

Το όνομα του Ρόμπερτ Μπέριτς έρχεται να προστεθεί στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σλοβένικων Μέσων ενημέρωσης, οι ερυθρόλευκοι έχουν τρέψει το ενδιαφέρον τους στην περίπτωση του 27χρονου επιθετικού της Σεντ Ετιέν, με το δημοσίευμα να αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μια πολύ αξιόπιστη πηγή εκμυστηρεύτηκε πως ο Ολυμπιακός που ψάχνει επιθετικό, έχει στην λίστα του και τον Μπέριτς. Ο Σλοβένος επιθετικός της Σεντ Ετιέν είναι μεταξύ των υποψηφίων για την ελληνική ομάδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ισπανικό σύλλογο.

Ο ατζέντης του παίκτη Αμίρ Ρούζνιτς από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει «κανένα σχόλιο. Κάτι φαίνεται να γίνεται με τον Μπέριτς».

Ο 27χρονος στράικερ έχει παίξει σε εννιά ματς του γαλλικού πρωταθλήματος την φετινή σεζόν κι έχει πετύχει δύο γκολ. Έχει συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς