19 C
Athens

Αυτή είναι η Playmate σύντροφος του απαχθέντα επιχειρηματία (pics, video)

To γνωστό μοντέλο βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της απαγωγής και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Εκτός από τους συγγενείς που αγωνιούν για την τύχη του 51χρονου επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου, που έπεσε θύμα απαγωγής χθες το πρωί στον Πειραιά, σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η σύντροφός του.

Η σύντροφος του επιχειρηματία, που βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι την ώρα της απαγωγής, μπήκε στη ζωή του αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό του με την σύζυγό του και η σχέση τους μετράει πέντε χρόνια.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, είχαν περάσει μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Παύλιανη και όπως αναφέρουν αυτοί που γνωρίζουν, πρόκειται για ένα χαμηλού προφίλ ερωτευμένο ζευγάρι που δεν του αρέσουν τα κοσμικά και οι φωτογράφοι.

Η ίδια βεβαίως έχει… χορτάσει από φώτα της δημοσιότητας, καθώς είναι γνωστό μοντέλο και πρώην εστεμμένη.

Πρόκειται για τη Χρύσα Δρακάκη, που σε ηλικία 16 ετών το 2003 είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία, ενώ έξι χρόνια αργότερα, το 2009, εξελέγη Playmate.

Η Χρύσα Δρακάκη έχει κάνει μια σειρά από τολμηρές φωτογραφήσεις, ενώ δούλεψε και στο Λονδίνο για κάποια χρόνια, επέστρεψε όμως στην Ελλάδα, γνωρίστηκε με τον Νίκο Μαυρίκο και όσοι ξέρουν το ζευγάρι λένε πως έχουν γίνει αχώριστοι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς