16.6 C
Athens

«Κλείνει» Γιορέντε η Γαλατασαράι

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Φερνάντο Γιορέντε φέρεται να βρίσκεται πλέον η Γαλατασαράι σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών Μέσων ενημέρωσης

«Κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε επιχειρεί η Γαλατασαράι σε μια προσπάθεια να ισχυροποιήσει την επιθετική της γραμμή.
Με βάση δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου και η εφημερίδα Star μάλιστα αναφέρει ότι η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου τα έχει βρει στο οικονομικό με τον παίκτη. Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, η Γαλατά συμφώνησε με τον Ισπανό σέντερ φορ και απομένει να τα βρει και με την Τότεναμ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει  ένα εκατ. ευρώ στα «σπιρούνια», ώστε να αποκτήσει από τώρα τον Ισπανό φορ. Ο έμπειρος στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι αλλά ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν τον υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Γιορέντε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατά και απομένουν οι ανακοινώσεις από την τουρκική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς