19 C
Athens

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο με θύμα 20χρονο μπασκετμπολίστα (video)

Σοκαριστικές εικόνες με τη μοτοσικλέτα του μπασκετμπολίστα να διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω και να παρασύρει έναν άνδρα • Νεκρός ο οδηγός, σε κρίσιμη κατάσταση ο πεζός και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, 26 Δεκεμβρίου, στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 20χρονου μπασκετμπολίστα και τον σοβαρό τραυματισμό δύο ακόμα νεαρών ανδρών.

Σε βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας της περιοχής φαίνεται μια μοτοσικλέτα που διασχίζει το δρόμο με μεγάλη ταχύτητα να παρασύρει έναν άνδρα. Προηγουμένως φαίνεται ο νεαρός άνδρας να συνομιλεί με φίλο του στο αριστερό πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της Ιεράς οδού.

Στη συνέχεια, επιχειρεί να διασχίσει την Ιερά Οδό και τότε παρασύρεται από τη μοτοσικλέτα του μπασκετμπολίστα, που εμφανίζεται ξαφνικά στο πλάνο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση και την επακόλουθη πτώση σκοτώνεται ο οδηγός της μηχανής, 20χρονος μπασκετμπολίστας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος, Δημήτρης Δοξόμπολης.

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο συνεπιβάτης και ο νεαρός διερχόμενος πεζός, που παρασύρθηκε από τη μηχανή. Οι δύο νεαροί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο θάνατος του νεαρού αθλητή ήταν ακαριαίος.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος το Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Ανακοίνωση για το θάνατο του αθλητή της εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας:

«Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς