21.7 C
Athens

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σολδάνο τέλος για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός σταματάει να ασχολείται με την περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού και «ψάχνεται» σε άλλες λύσεις για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις για την επιθετική γραμμή κρούσης, καθώς η περίπτωση Σολδάνο τελείωσε, μιας και η Ουνιόν Σάντα Φε και ο πρόεδρος συνεχίζουν τα «παιχνίδια» με την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Οι Πειραιώτες ήθελαν να αποκτήσουν διακαώς τον 24χρονο Αργεντίνο σέντερ φορ, πάλεψαν αρκετά για την περίπτωσή του για να τον φέρουν στο Λιμάνι, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να ενδώσουν σε εκβιασμούς, από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής.

Οι δυο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη από την Αργεντινή στον Πειραιά, όμως μετά το σχετικό deal μεταξύ των δυο διοικήσεων η πλευρά της ομάδας του Σολδάνο, αύξησε τις οικονομικές της απαιτήσεις και οι ερυθρόλευκοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία εκβιασμών.

Συγκεκριμένα, ενημέρωση από την πειραιώτικη ΠΑΕ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχει πλέον συζήτηση, αφού η ομάδα του και ο πρόεδρός της συνεχίζουν τα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωσή του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς