18 C
Athens

Η διπλή προσφορά για την υπογραφή της Ουνιόν για Σολδάνο

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο και στην Αργεντινή θεωρούν ότι από μέρα σε μέρα οι δύο πλευρές θα τα βρουν και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Σάντα Φε επικαλείται τις τελευταίες ώρες κρούση και της Πατσούκα από το Μεξικό, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ούτε τόσο προχωρημένο όσο συμβαίνει από την πλευρά Πειραιωτών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προσφορές στο τραπέζι της Ουνιόν.

Η πρώτη αφορά το 75% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που κατέχει η ομάδα της Αργεντινής και ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ.

Και η δεύτερη είναι για το 50% και αποτιμάται στο 1.000.000 ευρώ. Με το υπόλοιπο 25% να παραμένει στην Ουνιόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, υπάρχει μία ακόμη εναλλακτική λύση, δηλαδή, η καταβολή από τον Ολυμπιακό του ποσού του 1.000.000 ευρώ, με την Ουνιόν να διατηρεί το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του 24χρονου επιθετικού. Ωστόσο, για ποιο λόγο η ομάδα της Σάντα Φε να θέλει να κρατήσει το 20% σε ενδεχόμενο μεταπώλησης, όταν μπορεί να έχει το 25%;

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Όμως όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, όλα είναι ανοιχτά και ειδικά όταν πρόκειται για μεταγραφή παίκτη από τη Λατινική Αμερική όπου εμπλέκονται και διάφοροι μεσάζοντες.

Ο Σολδάνο πάντως κάνει ότι μπορεί από τη μεριά του για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής και επιθυμεί να έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς