23.3 C
Athens

Βελτιώσεις στο κεντρικό γήπεδο του Ρέντη

Το χορτάρι του Ρέντη έγινε ξανά «χαλί», ώστε να είναι έτοιμο για τους αθλητές του Ολυμπιακού, ενόψει επανέναρξης προετοιμασίας, μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Οι ερυθρόλευκοι παίκτες έλειπαν, όμως δεν έλειπαν οι διορθώσεις και οι βελτιώσεις από το προπονητικό του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

Πρόκειται για τις πιο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συλλόγου της χώρας, και σίγουρα ξεχωρίζουν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πρόκειται για τη βάση των Πειραιωτών και ένα «στολίδι» για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του συλλόγου, με τους ίδιους να πραγματοποιούν εργασίες στο κέντρο όπου χτίζεται ο Ολυμπιακός, και συγκεκριμένα στο βασικό γήπεδο του προπονητικού.

Βελτίωσαν τον χλοοτάπητα, έχοντας τον χρόνο να πετύχει η όποια αλλαγή, αφού κανείς δεν ήταν εκεί να χαλάσει τις εργασίες των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά.

Αυτό σημαίνει πως το ερχόμενο Σάββατο στην προπόνηση, όπου άπαντες θα είναι παρόντες, θα πατήσουν σε νέο «χαλί» οι παίκτες του Μαρτίνς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς