17.3 C
Athens

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά – Συναγερμός στην Αστυνομία

Κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους, όταν τέσσερα άτομα τον πήραν «σηκωτό» και τον έβαλαν μέσα σε μαύρο όχημα

Θύμα απαγωγής έπεσε το πρωί της Πέμπτης στον Πειραιά γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους, όταν τον προσέγγισαν τέσσερα άτομα, που φέρεται να φορούσαν διακριτικά της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) και τον έβαλαν με τη βία μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9 το πρωί και την όλη σκηνή είδε αυτόπτης μάρτυρας που τη μετέφερε στους αστυνομικούς, τους οποίους και ειδοποίησε.

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών και του επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας έχει κάβα ποτών. Η μητέρα του, με την οποία μένει μαζί, τον παίρνει συνεχώς στο κινητό, αλλά εκείνο είναι κλειστό.

Προς το παρόν η αστυνομία δεν γνωρίζει αν πρόκειται για απαγωγή, ωστόσο είναι σε εξέλιξη έρευνες για να εντοπιστεί ο επιχειρηματίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς