19.3 C
Athens

Υπ’ ατμόν ο Καράνκα στη Νότιγχαμ, στα υπόψιν ο Ζαρντίμ

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τον πάγκο της Νότιγχαμ, είναι αυτό του Πορτογάλου τεχνικού Λεονάρντο Ζαρντίμ

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα, μετά τη χθεσινή απώλεια βαθμών. Αν και διατηρούσε το προβάδισμα με 1-3 στην έδρα της Νόριτς, η Νότιγχαμ κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ στο 94′ και στο 98′ για το τελικό 3-3.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος μετρά τέσσερις αγώνες χωρίς τρίποντο νίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο Καράνκα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν με τον Γιοκάνοβιτς που βρέθηκε φέτος στον πάγκο της Φούλαμ, αλλά και τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Μονακ, μεταξύ άλλων, να θεωρούνται οι βασικοί υποψήφοι στόχοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο φιλόδοξος ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, έχει σκοπό την άνοδο της ομάδας στην Premier League και σκέφτεται σοβαρά να απολύσει τον Καράνκα μετά από το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Αυτή τη στιγμή ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είναι υποψήφιος για να αναλάβει το χρίσμα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ που είχε δουλέψει στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς