28 C
Athens

Κοντά στην επιστροφή του στο Λιμάνι ο Αλεξίεφ!

Φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του Βούλγαρου ακραίου Τεοντόρ Αλεξίεφ στον Ολυμπιακό

Τη «βόμβα» της χρονιάς ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περσινός MVP της Volley League, Τεοντόρ Αλεξίεφ επιστρέφει στους ερυθρόλευκους μετά από έξι μήνες.

Ο Βούλγαρος, που αποχώρησε το καλοκαίρι με προορισμό τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποδεσμεύεται από τη διοίκηση των «λιονταριών» η οποία και αναζητά τον αντικαταστάτη του. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Αλεξίεφ θα βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Το ερωτηματικό αυτή τη στιγμή για τους ερυθρόλευκους είναι τι θα συμβεί στο υπάρχον ρόστερ, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες και ο Αλεξίεφ βρεθεί στον Ολυμπιακό. Η έλευσή του προκαλεί… συνωστισμό στις θέσεις των ακραίων, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Ραουβέρντινκ, Κουμεντάκης, Φράγκος, Χριστοφιδέλλης. Φαβορί για πιθανή αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων είναι οι Κουμεντάκης και Φράγκος που δεν εντυπωσίασαν στον πρώτο γύρο με την απόδοσή τους.

Παράλληλα, μένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην εφετινή σεζόν, Μάρκους Μπέμε. Ο Γερμανός κεντρικός θα υπολογίζεται μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς, ή θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες; Όλα αυτά τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά στην ανακοίνωση του Έλληνα κεντρικού Νίκου Σμαραγδή.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πατήσει το «γκάζι» για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του και να συνεχίσει να αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς