17.3 C
Athens

Βικτώρια Καρύδα: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη δολοφονία του συζύγου της (pic)

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να χαλαρώνει με φίλους στον Πειραιά

Μέσα σε ένα βράδυ άλλαξε η ζωή της Βικτώριας Καρύδα που έμαθε την ώρα επίδειξης μόδας ότι δολοφονήθηκε ο σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της.

Οι αρχικές σκέψεις της ήταν να μετακομίσει στην Αυστραλία, όπου πήγε για την κηδεία του Γιάννη Μακρή, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις της, ενώ έχει να διευθετήσει στην Ελλάδα και πολλές εκκρεμότητες που της άφησε η απώλεια του συζύγου της.

Προς το παρόν, λοιπόν, συνεχίζει να ζει στην Αθήνα και όλον αυτόν τον καιρό παραμένει στο σπίτι της και δεν κυκλοφορεί. Φαίνεται ωστόσο ότι φίλοι την έπεισαν να βγει για να χαλαρώσει λίγο αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε βραδινή έξοδο με φίλους στον Πειραιά, ωστόσο και σε αυτές ακόμα τις… παπαρατσικές φωτογραφίες (που σημαίνει ότι τραβήχτηκαν από κάποιον θαμώνα εν αγνοία της, επομένως δεν είναι στημένες) φαίνεται ξεκάθαρα πως η μελαγχολία δεν έχει σβήσει από το πρόσωπό της.

Η Βικτώρια Καρύδα ντυμένη στα μαύρα παραμένει σοβαρή και η εορταστική ατμόσφαιρα μοιάζει να μην την αγγίζει, παρόλο που προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και να συνεχίσει τη ζωή της, πάνω απ’ όλα για τα δυο της παιδιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς