18.8 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στον Σολδάνο»

Νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις της Ουνιόν Σάντα Φε με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Σολδάνο

Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει Μέσο από τη χώρα του τανγκό, ο επιθετικός της Σάντα Φε θα αποχωρήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο σύλλογός του θέλει να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός βρισκόταν το καλοκαίρι σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του ποδοσφαιριστή και η οικονομική διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες ήταν 500.000 ευρώ. Ο παίκτης επεδίωκε τη μεταγραφή του στο Λιμάνι, αλλά η Ουνιόν περίμενε προσφορά από τη Λεβάντε και η οποία τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Η τελευταία επίσημη πρόταση που κατατέθηκε για τον ποδοσφαιριστή ήταν από τη μεξικάνικη Μοντερέι, με τον παίκτη, ωστόσο, να παρουσιάζεται αρνητικός και τελικά να παραμένει στο σύλλογο. Αν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή, τότε θα επρόκειτο για τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είχε αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους νεαρότερους παίκτες του συλλόγου χάρις στον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που τον χαρακτηρίζουν. Επεσήμανε, επίσης, πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο «κόλπο» της απόκτησης του ποδοσφαιριστή και οι εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς