21.7 C
Athens

Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει ο «Άγιος Γεώργιος»

Ταβάνι του ο ουρανός, αναφερόμενοι φυσικά στον Γιώργο Πρίντεζη

Μα φυσικά η αναφορά γίνεται για τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος κι εκείνος έσπασε αρκετά ρεκόρ στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο το Περιστέρι.

Γράφει ιστορία και αν έχει υγεία θα φτάσει και ψηλότερα, με τον φόργουορντ των ερυθρόλευκων να σημειώνει δύο ακόμα ρεκόρ. Έφτασε τους 3.387 πόντους στην καριέρα του, στο πρωτάθλημα της χώρας μας, αφήνοντας πίσω έναν άλλον πρώην ερυθρόλευκο, τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ, που είχε 3.378 πόντους. Ο Πρίντεζης σημείωσε 4 εύστοχα δίποντα, φτάνοντας τα 1.122 στην κατηγορία, προσπερνώντας και πάλι έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Ζάρκο Πάσπαλιε, ο οποίος είχε 1.119, χωρίς να υπολογίζεται η σεζόν 91-92, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο το Περιστέρι ήταν η συμμετοχή νούμερο 349 για τον Πρίντεζη, ο οποίος βρίσκεται στην 24η θέση, μαζί με τον Νίκο Κουβέλα.

Πράγματα και θαύματα από τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία όπως φαίνεται, έχοντας κι εκείνος κίνητρα για να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς