18.8 C
Athens

Συνεχίζει και βομβαρδίζει ο τεράστιος Σπανούλης

Μέγας είσαι Βασίλειε και θαυμαστά τα έργα σου, με τον Έλληνα παίκτη να βομβαρδίζει ακόμα τα αντίπαλα καλάθια, ξεπερνώντας τους 5.400 πόντους στην καριέρα του για το πρωτάθλημα της χώρας μας

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου, Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των κορυφαίων σκόρερ στη χώρα.

Ξεπέρασε τους 5.400 πόντους, την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ, με αντίπαλο το Περιστέρι και κανείς δε γνωρίζει που μπορεί και που θα φτάσει ο Έλληνας κόμπο-γκαρντ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε αναμέτρηση δίνει κίνητρο σε κάθε αθλητή, αλλά και άνθρωπο να παλεύει, αν αγαπάει αυτό που κάνει, με τον Σπανούλη να είναι ο καλύτερος και ο καταλληλότερος για να περάσει με επιτυχία αυτό το μήνυμα σε όλους.

Πρόκειται για έναν αθλητή, τον οποίο αρκετοί κάθε βδομάδα τον «βαφτίζουν» παππού, όμως εκείνος έχει κίνητρα και αγωνίζεται σαν 16χρονος διψασμένος που ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Υγεία να έχει λοιπόν ο αρχηγός και θα φτάσει στο Έβερεστ, όχι ότι δεν έχει φτάσει δηλαδή…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς