21.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Αύριο πετάει για το «διπλό» στην Τουρκία

Προπόνηση σήμερα και αναχώρηση αύριο το πρωί έχει το πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους παίκτες, ενόψει της αναμέτρησης για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με αντίπαλο την τουρκική Νταρουσάφακα

Παραμονή Χριστουγέννων το πρόγραμμα είχε ρεπό, ανήμερα έχει προπόνηση και αύριο πρωί, το πρόγραμμα έχει αναχώρηση με προορισμό τη γειτονική Τουρκία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να μην ήθελε να «φορτώσει» τους παίκτες του με προπόνηση ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά την Πέμπτη ο Ολυμπιακός δίνει ένα σημαντικό ματς επί της Νταρουσάφακα και οφείλουν όλοι να το συνειδητοποιήσουν και να είναι έτοιμοι γι’ αυτό.

Η ερυθρόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 9:55, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, αφού την Πέμπτη το απόγευμα (27/12, 19:15) το σύνολο του Μπλατ αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα για την τελευταία υποχρέωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας.

Φυσικά, στόχος όλης της αποστολής είναι μονάχα το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν το 10-5 στη σειρά και να βάλουν για τα καλά τις βάσεις για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς