13.2 C
Athens

«Κατακτήσαμε έναν τελικό που ονειρευόμασταν» (pics, vid)

Η Ρίβερ Πλέιτ μετά την επιστροφή της από το Αμπού Ντάπι, γιόρτασε με τον κόσμο της, την κατάκτηση του Copa Libertadores

Μπορεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Ρίβερ Πλέιτ να τερμάτισε στην τρίτη θέση, ωστόσο αυτό μικρή σημασία είχε για εκείνη και τους οπαδούς της. Η ομάδα μόλις γύρισε στο Μπουένος Άιρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Αμπού Ντάμπι, γιόρτασε την κατάκτηση του Copa Libertadores.

Αναλυτικότερα οι οπαδοί των «εκατομμυριούχων» περίμεναν την άφιξη της ομάδας στην Αργεντινή και αφού τους αποθέωσαν στο αεροδρόμιο, η γιορτή συνεχίστηκε στο Μονουμεντάλ. Η έδρα της Ρίβερ γέμισε και οι οπαδοί έστησαν το δικό τους πάρτι με την ομάδα.

Μάλιστα στη διάρκεια της γιορτής, ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ανέφερε προς τους οπαδούς: «Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που το είχαμε κατακτήσει. Το πιστέψαμε. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όχι μόνο κάναμε το καλύτερο, αλλά κατακτήσαμε τον πιο όμορφο τελικό που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε».

Έπειτα τον λόγο πήρε και ο Γκονσάλο Πίτι Μαρτίνες, ο οποίος ανέφερε: «Αυτός ο θρίαμβος δεν έχει αντίτιμο, θα μείνει για πάντα στην ιστορία».

Τέλος, οι οπαδοί της Ρίβερ άναψαν χιλιάδες καπνογόνα, πέταξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο άπειρα χαρτάκια και κομφετί, ενώ ανάμεσα στα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν και το: «Ενός λεπτού σιγή για την Μπόκα που… πέθανε»!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς