17.2 C
Athens

Το αντίο του Μασούρα στον Πανιώνιο

Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με τον Πανιώνιο κι έπειτα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αλλά και όλο το τεχνικό τιμ

Ο Γιώργος Μασούρας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας άσος πήγε να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα κι αφού προπονήθηκε με την ομάδα στη συνέχεια ακολούθησε η δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού.

Ο Μασούρας έβαλε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και ήθελε να τους αποχαιρετήσει. Η στιγμή ήταν δύσκολη, ωστόσο ο Μασούρας τους είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ενώ τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν φορτισμένος συναισθηματικά κι έτσι οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Αναλυτικότερα έβαλαν στη μέση τον 25άχρονο winger και με ένα «φατούρο» σαν εκείνα των παιδιών στο σχολείο τον αποχαιρέτησαν.

Πλέον μια νέα πρόκληση ανοίγεται για τον Γιώργο Μασούρα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς