20.7 C
Athens

Ψάχνει το «μπαμ» με Γιορέντε

Ισπανικά και αγγλικά Μέσα επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στην Τότεναμ για τον Ισπανό επιθετικό Φερνάντο Γιορέντε

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του γκολτζή που θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το όνομα του Φερνάντο Γιορέντε έρχεται να προστεθεί στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αγγλικά, ισπανικά και τούρκικα Μέσα.

Το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την Τότεναμ και ο ίδιος έχει τάσεις… φυγής από τον αγγλικό σύλλογο καθώς δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής (μετράει μόλις 151′ σε όλες τις διοργανώσεις).

Μάλιστα, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα μικρό ποσό τον Ιανουάριο ώστε να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός πρόσφατα ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως επιθυμεί να πάει σ’ έναν σύλλογο όπου θα αισθάνεται σημαντικός. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να φέρει τον παίκτη με τις πλούσιες ευρωπαϊκές παραστάσεις στο Λιμάνι.

Ισπανοί και Άγγλοι αναφέρουν πως ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση και περιμένουν την επίσημη απάντηση των «πετεινών». Στο… κόλπο για την απόκτησή του βρίσκεται και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρούσα φάση φαντάζει δύσκολη η επιστροφή του στους Βάσκους.

Το βαρύ συμβόλαιο του Γιορέντε, ενδεχομένως να αποτελέσει ένα μικρό «αγκάθι» για την έλευσή του στην Ελλάδα, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορεί να κάνει τις οικονομικές υπερβάσεις και να φέρει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς στη χώρα μας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς