21 C
Athens

Πρώην ερυθρόλευκος στόπερ στο ραντάρ της Σεβίλλης

Την περίπτωση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, εξετάζει ενόψει Ιανουαρίου η Σεβίλλη

«Ζεστά» βλέπει η Σεβίλλη για την ενίσχυση της στο κέντρο της άμυνας την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Ρόμα, Ιβάν Μαρκάνο. Ο στόπερ δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα των «τζιαλορόσι» και επιθυμεί την αποχώρησή του από την Ιταλία.

Η ισπανική ομάδα επιθυμεί την απόκτηση ενός στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κατόπιν απαίτησης του προπονητή Πάμπλο Ματσίν και ο Ιβάν Μαρκάνο φαίνεται να πληροί τα θέλω του Ισπανού κόουτς, καθώς μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκάνο είχε βρεθεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-2012 με τότε προπονητή των ερυθρόλευκων τον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 με προπονητή στους ερυθρόλευκους τον Μίτσελ.

Ασφαλώς και καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρόμα και Σεβίλλη μπορεί να παίξει ο Μόντσι που έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην ισπανική ομάδα και τώρα βρίσκεται στη Ρόμα.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Σεβίλλη επιθυμεί την απόκτηση του Μαρκάνο μόνο με δανεισμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς