25.5 C
Athens

Ο Καμαρά διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της Γουϊνέας!

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του Καλύτερο Παίκτη του 2019 στη Γουϊνέα, παρέα με τους Καμανό και Ναμπί Κεϊτά

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Γουινέας για το 2018 είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, συμπεριλήφθηκε από την Ένωση των Αθλητικών Δημοσιογράφων της χώρας του στους τρεις παίκτες που θα διεκδικήσουν το βραβείο.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για την “Χρυσή Μπάλα” της Γουινέας είναι ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ, ο Φρανσουά Καμανό της Μπορντό και ο Ερυθρόλευκος Μαντί Καμαρά. Το όνομα του νικητή θα γίνει γνωστό στις 19 Ιανουαρίου.

Το σχετικό δημοσίευμα από το Guineefoot.info

Το γεγονός ότι ο Καμαρά έχει συμπεριληφθεί στην κορυφαία τριάδα των παικτών της χώρας του, αποτελεί από μόνο του κάτι σημαντικό για τον χαφ του Ολυμπιακού, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 22 και φέτος ουσιαστικά έγινε γνωστός –μέσω των Πειραιωτών- στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Ναμπί Κεϊτά μόλις το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τη Λειψία στη Λίβερπουλ με το ποσό των 60.000.000 ευρώ. Όπως και ότι η αξία του Φρανσουά Καμανό ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 14.000.000 ευρώ, με την Μπορντό να τον κοστολογεί ακόμη περισσότερο.

Αντιλαμβάνεται κανείς σε τι επίπεδα κινείται πλέον ο Μαντί Καμαρά, με τους συμπατριώτες του να αφήνουν εκτός τριάδας ψηφοφορίας έναν παίκτη, όπως ο Αμαντού Ντιαβαρά της Νάπολι που κοστολογείται στα 16.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς