23.2 C
Athens

Ντεκλέρκ: «Χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις με Παναθηναϊκό»

Στις υποσχέσεις του Πιεμπονγκσάντ που δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ

Στις υποσχέσεις του Πιεμπονγκσάντ που ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν, αλλά και στις συζητήσεις του Ταϊλανδού με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Μουσκρόν Πάτρικ Ντεκλέρκ.

Σε ερώτηση σχετικά το τι ευθύνεται για το γεγονός πως η Μουσκρόν βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ο Ντεκλέρκ απάντησε ως εξής: 
«Όταν ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε ως ο νέος μεγαλομέτοχος προχώρησε σε ανακοινώσεις που μας σόκαραν γιατί γνωρίζαμε πως οι υποσχέσεις του ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Δεδομένα θα θέλαμε να δούμε το μπάτζετ της ομάδας να αυξάνεται».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στις επαφές του Ταϊλανδού επιχειρηματία σχετικά με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι «Από όσο γνωρίζω συνεχίζει να αναζητεί επενδυτή για την Μουσκρόν παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι ανεπιτυχείς ως τώρα».

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Μουσκρόν αναφέρθηκε και στο δώρο που περιμένει για τις γιορτές: «Μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι ένα δώρο Χριστουγέννων καθώς θα έρθει λίγο αργότερα αλλά θα ήθελα η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να μείνει στην κατηγορία. Και πιστέψτε με, δεν είναι ένας εύκολος στόχος αν σκεφτείτε πως έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς