23.8 C
Athens

Κανδύλας: «Αφιερώνω τη νίκη στον Δεληχρήστο»

Ο Πέτρος Κανδύλας έκανε δηλώσεις μετά από τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη Νικαίας, με τον ίδιο να αφιερώνει την εμφάνιση στον Θοδωρή Δεληχρήστο

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σχετική άνεση τον Άρη Νικαίας, σε αναμέτρηση για την Handball League. Ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Πέτρος Κανδύλας αφιέρωσε τη νίκη στον Θοδωρή Δεληχρήστο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Νηρέα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Ήταν ένας αγώνας που τον κάναμε εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν πολύ μαχητικός. Όσο κυλούσε ο αγώνας, διευρύναμε τη διαφορά μας. Έχουμε πιο μεγάλο ρόστερ, έρχεται και η κούραση και έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση. Είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν και ο στόχος μας από την αρχή.

Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε ώστε να προετοιμαστούμε για τα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο Θοδωρή το Δεληχρήστο, το μεγάλο άτυχο του αγώνα με το Νηρέα. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και τον περιμένουμε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς