21.5 C
Athens

«Κύμα» αποχωρήσεων στον Άρη

Στον Άρη θα προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές του ρόστερ, καθώς θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από την τωρινή ομάδα

Ο Άρης μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας ήταν δεδομένο πως θα προχωρούσε σε αλλαγές στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε τρεις παίκτες ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Νικολάς Κολάσο, Μεργκίμ Μάβραϊ και Πέδρο Βίτορ, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο με την ομάδα. Η περίπτωση του Βίτορ είναι η πιο εύκολη σε σχέση με τις άλλες δύο.

Όσον αφορά τον Κολάσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπόκα προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του. Συγκεκριμένα ο Κολάσο είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Άρη, αλλά παράλληλα δεν υπολογίζεται, οπότε επιβάλλεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

Τέλος, οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει σε συζητήσεις και με τον εκπρόσωπο του Μάβραϊ. Ο παίκτης έχει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και για να λυθεί, θα πρέπει να συμφωνήσει σε όσα του προτείνει ο Άρης.

Τέλος, εκτός από τους ξένους ποδοσφαιριστές, από τον Άρη θα αποχωρήσουν και Έλληνες σε μια προσπάθεια να αλλάξει εντελώς πρόσωπο η ομάδα. Συγκερκιμένα οι Θωμάς Ναζλίδης και Λευτέρης Ιντζόγλου ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από την ομάδα. Τέλος, δανεικός αναμένεται να δοθεί ο Μπάμπης Παυλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς