16.7 C
Athens

Μίλαν σε βαθιά κρίση

Η Φιορεντίνα απέδρασε με νίκη 1-0 από το Σαν Σίρο βυθίζοντας τη Μίλαν σε βαθιά κρίση

Η κατηφόρα συνεχίζεται για τη Μίλαν. Οι ροσονέρι υποχρεώθηκαν σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Φιορεντίνα και είδαν την Λάτσιο να τους προσπερνά στη μάχη για το Champions League, φανερώνοντας ότι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τον αποκλερισμό τους από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ  Στην πιο σημαντική από αυτές τις φάσεις, ο Τσαλχάνογλου στο 17′ από καλή θέση σούταρε άουτ και στο 30′ ο Ροντρίγκες είδε τον Λαφόντ να βγάζει τη φωτοβολίδα του. Στην τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος οι της Φιορεντίνα έκοψαν πάνω στη γραμμή.

Οι «βιόλα» τελικά ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο 73′ όταν ο Κιέζα συνέκλινε από αριστερά και εκτέλεσε εκτός περιοχής τον Ντοναρούμα για το 0-1 το οποίο η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κράτησε μέχρι το τέλος.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ζαπάτα, Αμπάτε (83′ Κόντι), Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο (68′ Λασάλτ), Μάουρι (67′ Κουτρόνε), Σούσο, Ιγκουαΐν.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Βίτορ Ούγκο, Μπιράγκι, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Βερετού, Μπενάσι (87′ Λαουρινί), Φερνάντες, Μιραλάας (62′ Ζέρσον), Κιέζα, Σιμεόνε (88′ Πιάτσα).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς