17.7 C
Athens

Ο Σιμόες κάνει δύσκολη τη ζωή του Μελισσανίδη!

Ο Πορτογάλος δεν είναι διατεθειμένος να υποκύψει στις πιέσεις και να πάει στην Αλ Ουάχντα κάτι που προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να ξεφορτωθεί τους τρεις «κομμένους», Σιμόες, Λαμπρόπουλο και Μπακασέτα για να γλιτώσει τα χρήματα των συμβολαίων τους μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και για να βάλει στο ταμείο της ΠΑΕ ένα αρκετά σημαντικό ποσό από τις πωλήσεις τους.

Στην παρούσα φάση και οι τρεις δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ, αλλά θα περιμένουν ως το καλοκαίρι που θα είναι ελεύθεροι.

Η περίπτωση του Σιμόες είναι αυτή που προκαλεί «πονοκέφαλο» και εκνευρισμό στον «Τίγρη» αφού έχει βρει αγοραστή (Αλ Ουάχντα) για τον Πορτογάλο μέσο και έχει συμφωνήσει και στα χρήματα που θα εισπράξει σε περίπτωση που γίνει το ντιλ. Ένα ποσό κοντά στο ένα εκ. ευρώ δεν είναι διόλου άσχημο για έναν παίκτη που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζουν στην ΑΕΚ.

Ο Σιμόες το συζητούσε να φύγει μέχρι να συναντηθεί με τον μάνατζέρ του τον Κιμ Ριμπέιρο που τον συμβούλευσε να μη συναινέσει στη μεταγραφή γιατί θα του βρει καλύτερη ομάδα από την Ευρώπη και δεν θα χρειαστεί να πάει στο Άμπου Ντάμπι!

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα της Ένωσης που έκανε ακόμα μία προσπάθεια να πείσει τον Σιμόες να φύγει με μεταγραφή, αλλά πήρε πάλι αρνητική απάντηση.

Όπως όλα δείχνουν ο Σιμόες θα μείνει ως το καλοκαίρι στην ΑΕΚ και θα παρακολουθεί από την εξέδρα τους αγώνες της ομάδας!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς