30.5 C
Athens

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει…

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

Τους παρακάτω αγώνες των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ (οι κ. Ι. Σταματάτος- Χ. Μοιραδωράκης)

ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ο κ. Κ. Χολέβας)

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ο κ. Ι. Χασάπης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο.κ.Π. Λαπατάς)

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

Α.Ο.Α.Δ. – ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Συνοδινός)

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ – Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ (ο κ. Ι. Λ. Κανδύλης)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Γ. Κωστάκος)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι.Σταματάτος)

ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ – ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (ο κ. Ι. Χασάπης)

Ενημέρωση για τον αγώνα Κυπέλλου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.– Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ

Αύριο Σαββάτο και ώρα 3 μ.μ στο Γήπεδο Καλλιθέας διεξάγεται ο σημαντικός αγώνας της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά «ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ».

Ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του Πειραιά.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τον φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα που θα υποστηρίξει μέσα σε κόσμια πλαίσια και να αποφευχθούν ακρότητες, κάθε είδους ενέργειες που μπορούν να αποδειχθούν επιβλαβείς για το άθλημα, τις ομάδες μας αλλά και την σωματική ακεραιότητα όλων.

Γιορτές έρχονται και πρέπει όλοι μας να είμαστε κοντά στις οικογένειες μας.

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα , ώστε ο αγώνας να κυλήσει μέσα αθλητικά πλαίσια και κυρίως η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

* Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα φιλοξενηθούν στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου της Καλλιθέας.

* Οι φίλαθλοι του ΙΩΝΙΚΟΥ θα φιλοξενηθούν στο ξεχωριστό-αριστερό άκρο της κεντρικής εξέδρας του γηπέδου της Καλλιθέας.

* Για τον αγώνα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ για τις γυναίκες, άνεργους, μαθητές, φοιτητές υπάρχει εισιτήριο των 2 ευρώ.

*Ο αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το ραδιόφωνο του Πειραιά

«ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» στην συχνότητα των FM 90,4.

Αντικαταστάσεις Βοηθών Διαιτητών

Στους παρακάτω αγώνες υπάρχουν αντικαταστάσεις βοηθών διαιτητών ως εξής:

1. Στον Σαββατιάτικο αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- Α.Σ. ΚΩΦΩΝ αντί του β. διαιτητή Λεκαράκου Χρ. (κώλυμα εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Ράπτη Θ.

2. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Α΄ Κατηγορίας: ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ αντί του β. διαιτητή Φαγκρίδα Α. (κώλυμα εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Λεκαράκο Ν.

3. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας: ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ αντί του β. διαιτητή Φαγκρίδα Α. (κώλυμα εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Λεκαράκο Ν.

4. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ αντί της β. διαιτητή Βογιατζιδάκη Χ. ( κώλυμα εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Γιανναράκη Ι.

5. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας: ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ αντί της β. διαιτητή Βογιατζιδάκη Χ. ( κώλυμα εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Αντωνόπουλο Στ.

6. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ αντί του β. διαιτητή Ευαγγελίδη Κ. (κώλυμα εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Λεκαράκο Χρ.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 08.12.2018 – αντιαθλητική – εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1,2,3, & 15 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΦΙΛΑΘΛΟΙ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΦΙΛΑΘΛΟΙ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ στις 08.12.2018 – εξυβριστική συμπεριφορά

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΦΙΛΑΘΛΟΙ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΦΙΛΑΘΛΟΙ χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΠΙΘΑ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΣΠΙΘΑ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ στις 09.12.2018, δεν του επιβάλλει ποινή.

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και σωματεία Κ18 & Κ16

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές διατάξεις του

Η  Επιτροπή  Υποδομών της  Ε.Π.Σ. Πειραιά  αφού  έλαβε  υπόψη  της τις  σχετικές  διατάξεις  του

Πειθαρχικού  Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Πρωταθλήματος  K18 & K16 2018-2019  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  Πρωταθλήματος  K18 & K16  της  15 & 16/12/2018  επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

Ονοματεπώνυμο

Αρ. δελτ.

Σωματείο

Αγων/κές

Από

Διοργάνωση

ΛΕΜΠΕΣΗΣ Κ.

1417397

ΑΜΦΙΑΛΗ

3

17/12/2018

Κ18

1. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ16-3 της 16/12/2018 μεταξύ των ομάδων ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) , έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΑΜΦΙΑΛΗ.

Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

2. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Κ16-6 της 16/12/2018 μεταξύ των ομάδων ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3) , έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ.

Αφαιρούνται επίσης τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

«Πέταξε» στο 90′ ο Αετός Κορυδαλλού!

Στο 90’ ο Αετός Κορυδαλλού πήρε μεγάλη νίκη την δεύτερη συνεχόμενη με τον Στέλιο Βογιατζή στον πάγκο του, επικρατώντας της σφριγηλής ΑΕ Περάματος με...

Καραβάς – Αετός Ολυμπιάδας 1-0: Θλιβερά επεισόδια και έξι αποβολές

Με γκολ του Παναγιωτόπουλου στο 90’ ο ΑΟ Καραβάς πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη επί της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με 1-0 . Ωστόσο τα θλιβερά...

Μοσχάτο… εξπρές με «χατ τρικ» Σαπαλίδη

Ούτε η ΑΕ Περάματος στάθηκε εμπόδιο στην πορεία της ΑΕ Μοσχάτου που πέρασε νικηφόρα με 0-3 και βρίσκεται πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα...

Ολυμπιακός: Άμεση επιστροφή στη δική του κανονικότητα

Ο Ολυμπιακός «σκούπισε» το Περιστέρι με συνοπτικές διαδικασίες, επιστρέφοντας χωρίς χρονοτριβή στο γνώριμο και υψηλό επίπεδο απόδοσής του. Η βασική πεντάδα που πρέπει να βρίσκεται στο «πικ» ενόψει τελικών και τα διαδοχικά ματς που βοηθούν στη διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού

Ολυμπιακός: Η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση και το έντονο καλοκαίρι που έρχεται

To φετινό καλοκαίρι θα έχει αρκετές ως πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και το φιλτράρισμα είναι απαραίτητο για να μη χαθεί ο έλεγχος στην ακατάσχετη μεταγραφολογία

Ο Special… Five Μουρίνιο κατάφερε να χτίσει τη Ρώμη σε μία μέρα!

Τελικά, ο Μουρίνιο μάς απέδειξε ότι η Ρώμη μπορεί να χτιστεί ξανά σε μία μέρα. Για την ακρίβεια σε μία βραδιά, χάρη στο αξεπέραστο προπονητικό του άστρο και την ικανότητα να σηκώνει τα ευρωπαϊκά τρόπαια λες και είναι... σφηνάκια